eMobility Albania,
5 Vite eksperience


e-mobility albania është kompania e parë në Shqipëri e cila merret me tregtimin, implementimin dhe mirëmbajtjen e karikuesave për makinat elektrike.

Kompania jonë është krijuar në 2015 me vizionin për të ngritur një infrastrukturë bashkëkohore për rrjetin e karikuesave elektrik brenda dhe jashtë Shqipërisë me moton e-move by myself.

Grupi i specialistëve tanë janë të trajnuar për instalimin, operimin dhe mirëmbajtjen e këtij rrjeti. Duke krijuar prakticitetin dhe fleksibilitet bashkë me distributorët tanë për të sjellë teknologjinë më të fundit të karikuesave si dhe rritur shpejtësinë e karikimit të baterive të makinave.

Gama e këtyre paisjeve është e larmishme duke sjellë karikues nga normal chargers deri në shpejtësinë maksimale hyperchargers.

2015


Me profesionalizem ne do të sjellim atë që e ardhmja premton!

ema , e-mobility Albania

  • Implementim të karikuesave për makinat elektrike.
  • Implementim dhe mirëmbajte të infrastrukturës.
  • Staf i specializuar për karikuesat e makinave elektrike.
  • Gamë e gjerë me karikues makinash elektrike.
  • Suport për stacionet e-charger.

E-move by myself!

Arsyet përse e-ma
është zgjidhja juaj më e mirë...


Staf i Specializuar

Stafi i e-mobility albania është specializuar pranë kompanive prestigjoze si: Efacec ,Schneider Electric, DBT CEV dhe ABL, e-mobility për të implementuar infrastruktura moderne dhe komplekse per makinat elektrike.

Gamë e gjerë Produktesh

e-mobility albania ofron një gamë të gjerë karikuesish për makina elektrike. e-ma ofron karikues privat, publik, quick charger dhe ultra fast charger për makina elektrike.

Eksperiencë

e-mobility albania, ka eksperiencë disa vjecare për instalimin e stacioneve për karikimin e makinave elektrike në Shqipëri.

e-ma ka zhvilluar projekte.

Partneritet me kompani pioner të kësaj fushe

e-ma. ka partneritet me brand-et kryesore të prodhimit të karikuesve për makina elektrike (EV) si Efacec ,Schneider Electric, DBT CEV, ABL eMobility.


Partneret


Nuk keni gjetur Karikuesin tuaj?

Albalight