Produkte të ndryshme të e-mobility.al

Modeli

Stacioni Karikimit 45BATT

Karikuesi EMA 45BATT


Stacioni Karikimit EMA 45BATT eshte ne gjendje të furnizojë me energji deri në 50 kW me fuqi hyrëse 20 kW.Modeli

Stacioni i Shpejte i Karikimit EMA45

Stacioni i Shpejte i Karikimit EMA45


Stacioni i karikimit të shpejtë siguron një karikim të shpejtë të baterisë dhe suporton dy EV's njekohesisht si AC dhe DC me mundësi të shumta të daljes së energjisë..Albalight